Datasikkerhed ved anvendelse af BasalSystemet

Det er yderst vigtigt for Basal Kvalitet & Miljø, at sikkerheden ved anvendelse af vore programmer og ydelser for kunder og deres data er helt i top. Vi arbejder derfor konstant på, at sikkerheden hele tiden er på højeste niveau, og der bliver løbende lavet tiltag for at sikre dette.

De seneste par år er der foretaget mange opdateringer og forbedringer af BasalSystemet. Langt de fleste er foretaget bag programmet med opdatering af programkode, flytning af server mv. 

BasalSystemet ligger på en dedikeret server placeret ved en stor serverudbyder. Serverudbyderen er ISO27001 certificeret og bruger naturligvis alle tilgængelige sikkerhedsforanstaltninger. Vi har en dansk hostingudbyder til at stå for opdatering og løbende vedligehold af serveren. 

Serveren kører således på de nyeste operativsystemer, den overvåges og opdateres løbende samt scannes for potentielle sikkerhedshuller. Der foretages back-up flere gange dagligt, som både gemmes lokalt ved serverudbyderen og ved en ekstern lagerservice. 

Fremover vil vi fortsætte arbejdet med flere systemopdateringer og mere verificering af sikkerhed. Vi vil fortsat arbejde på at opdatere programmerne bag BasalSystemet, så systemet altid kører på nyeste programversioner med højeste sikkerhed, samt på en opdateret server med alle sikkerhedsfunktioner.

Ønsker du mere information om sikkerheden ved vores serverudbyder eller ved anvendelsen af BasalSystemet, så kontakt os på mail basal@basalkvalitet.dk eller på telefon 98574297.